织梦CMS - 轻松建站从此开始!

亚洲城

当前位置: 首页 > 身体护理 >

大河教色品西游育

时间:2020-10-29 06:19来源:ca88亚洲城娱乐 作者:张亮影 点击:
21年考研真题完美版86-06
广告位API接口通信错误,查看德得广告获取帮助

1987Section I: Structure and Vocabulary In each question, decide which of the four choices given will most suitably complete the sentence if inserted at the place marked. Put your choice in the brackets on the left. (10 points) EXAMPLE: I was caught ________ the rain yesterday. [A] in [B] by [C] with [D] at ANSWER: [A] 1. The skyscraper stands out ________ the blue sky. [A] in [B] against [C] under [D] beneath 2. They have always been on good ________ with their next-door neighbors. [A] friendship [B] relations [C] connection [D] terms 3. Hello! Is that 21035? Please put me ________ to the manager. [A] across [B] up [C] through [D] over 4. Why do you look so ________? You never smile or look cheerful. [A] miserable [B] unfortunate [C] sorry [D] rude 5. Eggs, though nourishing, have ________ of fat content. [A] large number [B] a large number [C] the high amount [D] a high amount 6. Jim always ________ his classmates in a debate. [A] backs out [B] backs away [C] backs up [D] backs down 7. Most of the people who ________ two world wars are strongly against arms race. [A] have lived out [B] have lived through [C] have lived on [D] have lived off 8. There are many inconveniences that have to be ________ when you are camping. [A] put up [B] put up with [C] put off [D] put away 9. Is it true that those old houses are being pulled down ________ new office blocks? [A] to accommodate [B] to provide for [C] to increase [D] to make room for 10. Being in no great hurry, ________. [A] we went the long route with scenery [B] the long, scenic route was our preference [C] we took the long scenic route [D] our preference was taking the long, scenic route Section II: Reading Comprehension Each of three passages below is followed by five questions. For each question there are four answers, read the passage carefully and choose the best answer to each of the question. Put your choice in the ANSWER SHEET. (15 points) Text 1 For centuries men dreamed of achieving vertical flight. In 400 A.D. Chinese children played with a fan-like toy that spun upwards and fell back to earth as rotation ceased. Leonardo da Vinci conceive the first mechanical apparatus, called a ??Helix,?? which could carry man straight up, but was only a design and was never tested. The ancient-dream was finally realized in 1940 when a Russian engineer piloted a strange looking craft of steel tubing with a rotating fan on top. It rose awkwardly and vertically into the air from a standing start, hovered a few feet above the ground, went sideways and backwards, and then settled back to earth. The vehicle was called a helicopter. Imaginations were fired. Men dreamed of going to work in their own personal helicopters. People anticipate that vertical flight transports would carry millions of passengers as do the airliners of today. Such fantastic expectations were not fulfilled. The helicopter has now become an extremely useful machine. It excels in military missions, carrying troops, guns and strategic instruments where other aircraft cannot go. Corporations use them as airborne offices, many metropolitan areas use them in police work, construction and logging companies employ them in various advantageous ways, engineers use them for site selection and surveying, and oil companies use them as the best way to make offshore and remote work stations accessible to crews and supplies. Any urgent mission to a hard-to-get-to place is a likely task for a helicopter. Among their other multitude of used: deliver people across town, fly to and from airports, assist in rescue work, and aid in the search for missing or wanted persons. 11. People expect that ________. [A] the airliners of today would eventually be replaced by helicopters [B] helicopters would someday be able to transport large number of people from place to place as airliners are now doing [C] the imaginations fired by the Russian engineer??s invention would become a reality in the future [D] their fantastic expectations about helicopters could be fulfilled by airliners of today 12. Helicopters work with the aid of ________. [A] a combination of rotating devices in front and on top [B] a rotating device topside [C] one rotating fan in the center of the aircraft and others at each end [D] a rotating fan underneath for lifting 13. What is said about the development of the helicopter? [A] Helicopters have only been worked on by man since 1940. [B] Chinese children were the first to achieve flight in helicopters. [C] Helicopters were considered more dangerous than the early airplanes. [D] Some people thought they would become widely used by average individuals. 14. How has the use of helicopters developed? [A] They have been widely used for various purposes. [B] They are taking the place of high-flying jets. [C] They are used for rescue work. [D] They are now used exclusively for commercial projects. 15. Under what conditions are helicopters found to be absolutely essential? [A] For overseas passenger transportation. [B] For extremely high altitude flights. [C] For high-speed transportation. [D] For urgent mission to places inaccessible to other kinds of craft. Text 2 In ancient Greece athletic festivals were very important and had strong religious associations. The Olympian athletic festival held every four years in honor of Zeus, king of the Olympian Gods, eventually lost its local character, became first a national event and then, after the rules against foreign competitors had been abolished, international. No one knows exactly how far back the Olympic Games go, but some official records date from 776 B.C. The games took place in August on the plain by Mount Olympus. Many thousands of spectators gathered from all parts of Greece, but no married woman was admitted even as a spectator. Slaves, women and dishonored persons were not allowed to compete. The exact sequence of events uncertain, but events included boy??s gymnastics, boxing, wrestling, horse racing and field events, though there were fewer sports involved than in the modern Olympic Games. On the last day of the Games, all the winners were honored by having a ring of holy olive leaves placed on their heads. So great was the honor that the winner of the foot race gave his name to the year of his victory. Although Olympic winners received no prize money, they were, in fact, richly rewarded by their state authorities. How their results compared with modern standards, we unfortunately have no means of telling. After an uninterrupted history of almost 1,200 years, the Games were suspended by the Romans in 394 A.D. They continued for such a long time because people believed in the philosophy behind the Olympics: the idea that a healthy body produced a healthy mind, and that the spirit of competition in sports and games was preferable to the competition that caused wars. It was over 1,500 years before another such international athletic gathering took place in Athens in 1896. Nowadays, the Games are held in different countries in turn. The host country provides vast facilities, including a stadium, swimming pools and living accommodation, but competing courtiers pay their own athletes?? expenses. The Olympics start with the arrival in the stadium of a torch, lighted on Mount Olympus by the sun??s rays. It is carried by a succession of runners to the stadium. The torch symbolized the continuation of the ancient Greek athletic ideals, and it burns throughout the Games until the closing ceremony. The well-known Olympic flag, however, is a modern conception: the five interlocking rings symbolize the uniting of all five continents participating in the Games. 16. In ancient Greece, the Olympic Games ________. [A] were merely national athletic festivals [B] were in the nature of a national event with a strong religious colour [C] had rules which put foreign participants in a disadvantageous position [D] were primarily national events with few foreign participants 17. In the early days of ancient Olympic Games ________. [A] only male Greek athletes were allowed to participate in the games [B] all Greeks, irrespective of sex, religion or social status, were allowed to take part [C] all Greeks, with the exception of women, were allowed to compete in Games [D] all male Greeks were qualified to compete in the Games 18. The order of athletic events at the ancient Olympics ________. [A] has not definitely been established [B] varied according to the number of foreign competitors [C] was decided by Zeus, in whose honor the Games were held [D] was considered unimportant 19. Modern athletes?? results cannot be compared with those of ancient runners because ________. [A] the Greeks had no means of recording the results [B] they are much better [C] details such as the time were not recorded in the past [D] they are much worse 20. Nowadays, the athletes?? expenses are paid for ________. [A] out of the prize money of the winners [B] out of the funds raised by the competing nations [C] by the athletes themselves [D] by contributions Text 3 In science the meaning of the word ??explain?? suffers with civilization??s every step in search of reality. Science cannot really explain electricity, magnetism, and gravitation; their effects can be measured and predicted, but of their nature no more is known to the modern scientist than to Thales who first looked into the nature of the electrification of amber, a hard yellowish-brown gum. Most contemporary physicists reject the notion that man can ever discover what these mysterious forces ??really?? are. ??Electricity,?? Bertrand Russell says, ??is not a thing, like St. Paul??s Cathedral; it is a way in which things behave. When we have told how things behave when they are electrified, and under what circumstances they are electrified, we have told all there is to tell.?? Until recently scientists would have disapproved of such an idea. Aristotle, for example, whose natural science dominated Western thought for two thousand years, believed that man could arrive at an understanding of reality by reasoning from self-evident principles. He felt, for example, that it is a self-evident principle that everything in the universe has its proper place, hence one can deduce that objects fall to the ground because that??s where they belong, and smoke goes up because that??s where it belongs. The goal of Aristotelian science was to explain why things happen. Modern science was born when Galileo began trying to explain how things happen and thus originated the method of controlled experiment which now forms the basis of scientific investigation. 21. The aim of controlled scientific experiments is ________. [A] to explain why things happen [B] to explain how things happen [C] to describe self-evident principles [D] to support Aristotelian science 22. What principles most influenced scientific thought for two thousand years? [A] the speculations of Thales [B] the forces of electricity, magnetism, and gravity [C] Aristotle??s natural science [D] Galileo??s discoveries 23. Bertrand Russell??s notion about electricity is ________. [A] disapproved of by most modern scientists [B] in agreement with Aristotle??s theory of self-evident principles [C] in agreement with scientific investigation directed toward ??how?? things happen [D] in agreement with scientific investigation directed toward ??why?? things happen 24. The passage says that until recently scientists disagreed with the idea ________. [A] that there are mysterious forces in the universe [B] that man cannot discover what forces ??really?? are [C] that there are self-evident principles [D] that we can discover why things behave as they do 25. Modern science came into being ________. [A] when the method of controlled experiment was first introduced [B] when Galileo succeeded in explaining how things happen [C] when Aristotelian scientist tried to explain why things happen [D] when scientists were able to acquire an understanding of reality of reasoning Section III: Structure and Vocabulary Fill in the blanks with the words which best complete the sentence. Put your choices in the ANSWER SHEET. (10 points) EXAMPLE: It was the largest experiment we have ever had, it ________ six hours. [A] ended [B] finished [C] was [D] lasted ANSWER: [D] 26. As scheduled, the communications satellite went into ________ round the earth. [A] circle [B] orbit [C] path [D] course 27. When I saw Jane, I stopped and smiled, but she ________ me and walked on. [A] refused [B] ignored [C] denied [D] missed 28. It was a good game, and at the end the ________ was Argentina 3, West Germany 2. [A] mark [B] account [C] record [D] score 29. George took ________ of the fine weather to do a day??s work in his garden. [A] chance [B] interest [C] advantage [D] charge 30. Is there anyone who ________ the plans put forward by the committee? [A] differs [B] opposes [C] disagrees [D] refuses 31. All too ________ it was time to go back to school after the summer vacation. [A] often [B] quick [C] fast [D] soon 32. In an accident when two cars run into each other, they ________. [A] hit [B] knock [C] strike [D] collide 33. The noise was caused by a boy ________ a cat through the garden. [A] catching [B] fighting [C] following [D] chasing 34. He drove fast and arrived an hour ________ of schedule. [A] in advance [B] ahead [C] abreast [D] in front 35. This ticket ________ you to a free meal in our new restaurant. [A] gives [B] entitles [C] grants [D] credits Section IV: Close Test For each numbered blank in the following passage there are four choices labeled [A], [B], [C] and [D]. Choose the best one and put your choice in the ANSWER SHEET. Read the whole passage before making your choice. (10 points) EXAMPLE: For instance, the automobile tunnel might ________ huge ventilation problems. [A] make [B] bring [C] raise [D] create ANSWER: [D] Cheques have __36__ replaced money as a means of exchange for they are widely accepted everywhere. Though this is very convenient for both buyer and seller, it should not be forgotten that cheques are not real money: they are quite valueless in themselves. A shop-keeper always runs a certain __37__ when he accepts a cheques and he is quite __38__ his rights if on occasion, he refuses to do so. People do not always know this and are shocked if their good faith is called __39__. An old and very wealthy friend of mine told me he had an extremely unpleasant experience. He went to a famous jewelry shop which keeps a large __40__ of precious stones and asked to be shown some pearl necklaces. After examining several trays, he decided to buy a particularly fine string of pearls and asked if he could pay by Cheques. The assistant said that this was quite __41__ but the moment my friend signed his name, he was invited into the manager??s office. The manager was very polite, but he explained that someone with exactly the same name had presented them with a worthless Cheque not long ago. My friend got very angry when he heard this and said he would buy a necklace somewhere else. When he got up to go, the manager told him that the police would arrive at any moment and he had better stay __42__ the wanted to get into serious trouble. __43__, the police arrived soon afterwards. They apologized to my friend for the __44__, but explained that a person who had used the same name as his was responsible for a number of recent robberies. Then the police asked my friend to copy out a note which had been used by the thief in a number of shops. The note __45__: ??I have a gun in my pocket. Ask no questions and give me all the money in the safe.?? Fortunately, my friend??s handwriting was quite unlike the thief??s. He was not only allowed to go without further delay, but to take the string of pearls with him. 36. [A] exactly [B] really [C] largely [D] thoroughly 37. [A] danger [B] chance [C] risk [D] opportunity 38. [A] within [B] beyond [C] without [D] out of 39. [A] in difficulty [B] in doubt [C] in earnest [D] in question 40. [A] amount [B] stock [C] number [D] store 41. [A] in order [B] in need [C] in use [D] in common 42. [A] whether [B] if [C] otherwise [D] unless 43. [A] Really [B] Sure enough [C] Certainly [D] However 44. [A] treatment [B] manner [C] inconvenience [D] behaviour 45. [A] read [B] told [C] wrote [D] informed Section V: Verb Forms Fill in the blanks with the appropriate forms of the verbs given in the brackets. Put your answer in the ANSWER SHEET. (10 points) EXAMPLE: It is highly desirable that a new president ________ (appointed) for this college. ANSWER: (should) be appointed 46. With all factors (consider) we think this program may excel all the others in achieving the goal. 47. They had been working round the clock for a couple of days (hope) to get the design out before their competitors did. 48. There??s a general understanding among the members of the Board of Directors that chief attention (give) to the undertaking that is expected to bring in highest profit. 49. If we don??t start out now, we must risk (miss) the train. 50. This test (intend) to reinforce what you have learnt in the past few weeks. 51. The members of the delegation were glad (stay) longer than originally planned. 52. With full knowledge of his past experience, we knew all along that he (succeed). 53. (Know not) what appropriate measures to be taken to cope with the situation, he wrote to his lawyer for advice. 54. It??s no good (write) to him, he never answers letters. The only thing to do is to go and see him. 55. (Come) what may, we??re not going to make any concessions to his unreasonable demands. Section VI: Error-detection and Correction Each question consists of a sentence with four underlined parts (words or phrases). These parts are labeled [A], [B], [C], and [D]. Choose the part of the sentence that is incorrect and put your choice in the ANSWER SHEET. Then, without altering the meaning of the sentence, write down the correct word or phrase on the line in the ANSWER SHEET. (10 points) EXAMPLE: You??ve to hurry up if you want to buy something because [A] there??s [B] hardly something [C] left. [D] ANSWER: [C] anything 56. In [A] his response to [B] the advertisement, Ed. replied that he was looking for a full-time position [C] not a part-time [D] one. 57. No one who has seen [A] him work [B] in the laboratory can deny [C] that William has great capabilities of [D] research. 58. Neither of the alternatives that had been outlined [A] at the last meeting [B] were [C] acceptable to [D] the executive committee. 59. Airline companies today require [A] that all luggage??s [B] be inspected [C] before passengers are admitted into [D] the waiting rooms. 60. Although Alice has been [A] to the mountains many times [B] be fore, she still [C] loves visiting it. [D] 61. An important function of the World Health Organization is to improve [A] the healthy [B] and living conditions for the sick and the poor of [C] world [D] 62. The element carbon is widely [A] found [B] in nature [C] in many forms including both diamonds as well as [D] coal. 63. While still a young boy [A] Bizet knew to play [B] the piano well and as [C] he grew older, he wrote operas, the most famous of which [D] is Carmen. 64. Despite the fact that [A] the South Pole is as snow-covered [B] and stormy-weathered [C] as the North Pole, it is colder [D] than the North Pole. 65. Climate [A] conditions vary widely [B] from place to place and from season to season, but a certain order and pattern [C] can be identifiable. [D] Section VII: Chinese-English Translation Translate the following sentences into English (15 points) 66. ˹ӐćЩŬ???׷?Ĉ˶?Ӧ?õ??Ā?67. ΒÇ?҇Џ?ͻģԧȕ??һ????? 68. ??ʹģ˵????Ҳ??Ҫ?Ґĉ?Ƹ?? 69. բ????ûӐ?ó???Ľႛ?? 70. ģ??Ӣӯʱ????ҴҪ׼???񔲈˼Ҿ͌?㵄Ң˼?? Section VIII: English-Chinese Translation Translate the following passage into Chinese. Only the underlined sentences are to be translated. (20 points) Have there always been cities? (71) Life without large urban areas may seem inconceivable to us, but actually cities are relatively recent development. Groups with primitive economics still manage without them. The trend, however, is for such groups to disappear, while cities are increasingly becoming the dominant mode of man??s social existence. (72) Historically, city life has always been among the elements which form a civilization. Any high degree of human endeavor and achievement has been closely linked to life in an urban environment. (73) It is virtually impossible to imagine that universities, hospitals, large businesses or even science and technology could have come into being without cities to support them. To most people, cities have traditionally been the areas where there was a concentration of culture as well as of opportunity. (74) In recent years, however, people have begun to become aware that cities are also areas where there is a concentration of problems. What has happened to the modern American city? Actually, the problem is not such a new one. Long before this century started, there had begun a trend toward the concentration of the poor of the American society into the cities. Each great wave of immigration from abroad and from the rural areas made the problem worse. During this century, there has also been the development of large suburban areas surrounding the cities, for the rich prefer to live in these areas. Within the cities, sections may be sharply divided into high and low rent districts, the ??right side of town?? and the slums. Of course, everyone wants to do something about this unhappy situation. But there is no agreement as to goals. Neither is there any systematic approach or integrated program. Opinions are as diverse as the people who give them. (75) But one basic difference of opinion concerns the question of whether or not the city as such is to be preserved. Perhaps transportation and the means of communication have really made it possible for there to be an end to the big cities. Of course, there is the problem of persuading people to move out of them of their own free will. (76) And there is also the objection that the city has always been the core from which cultural advancement has radiated. Is this, however, still the case today in the presence of easy transportation and communication? Does culture arise as a result of people living together communally, or is it too the result of decisions made at the level of government and the communications industry? It is probably true to say that most people prefer to preserve the cities. Some think that the cities could be cleaned up or totally rebuilt. This is easy to say; it would not be so easy to do. (77) To be sure, a great rebuilding project would give jobs to many of those people who need them. Living conditions could not help but improve, at least for a while. But would the problems return after the rebuilding was completed? Nevertheless, with the majority of the people living in urban areas, the problem of the cities must be solved. (78) From agreement on this general goal, we have, unfortunately, in the past proceeded to disagreement on specific goals, and from there to total inaction. At the basis of much of this inaction is an old-fashioned concept -- the idea human conditions will naturally tend to regulate themselves for the general goal. 1987Ī?ο??𰸍 Section I: Structure and Vocabulary (10 points) 1. [B] 2. [D] 3. [C] 4. [A] 5. [D] 6. [C] 7. [B] 8. [B] 9. [D] 10. [C] Section II: Reading Comprehension (15 points) 11. [B] 12. [B] 13. [D] 14. [A] 15. [D] 16. [B] 17. [A] 18. [A] 19. [C] 20. [B] 21. [B] 22. [C] 23. [C] 24. [B] 25. [A] Section III: Structure and Vocabulary (10 points) 26. [B] 27. [B] 28. [D] 29. [C] 30. [B] 31. [D] 32. [D] 33. [D] 34. [B] 35. [B] Section IV: Close Test (10 points) 36. [C] 37. [C] 38. [A] 39. [D] 40. [B] 41. [A] 42. [D] 43. [B] 44. [C] 45. [A] Section V: Verb Forms (10 points) 46. considered 47. hoping 48. (should) be given 49. missing 50. is intended 51. to have stayed 52. would succeed 53. Not knowing 54. writing 55. come Section VI: Error-detection and Correction (10 points) 56. [D] a part-time 57. [D] for 58. [C] was 59. [B] luggage 60. [D] visiting them 61. [B] health 62. [D] and 63. [B] how to play 64. [D] it is colder 65. [D] identified Section VII: Chinese-English Translation (15 points) 66. All those who work hard should be encouraged. 67. We sincerely hope that you give us an early reply. 68. Don??t feel discouraged even if you should fail in persuading him. 69. So far no correct conclusion has been drawn on the matter. 70. When you speak English, your pronunciation should be correct. Otherwise you can??t make yourself understood. Section VIII: English-Chinese Translation (20 points) 71. ?Ԏ҃ǀ?˵??ɺ?ʇûӐ?㴳?ijNJе؇?ʇ???ɏ돳?ģ???ʵ?ʉϳNJл?ʇ?Ƚϰ?ƚ?ŷ?չư??ġ?(2?֩ 72. ?Ӏ??????NJЉ?֕ʇ΄÷?Ē???ɲ??֡?(2?֩ 73. ȧ???NJеĖ??֣??򖱄ђԏ돳?ᓐ?󑧣?ҽԺ???󆳒???ɵց??Ƒ???ʵҲ???ᓐ??(3?֩ 74. ?Ɋǣ????ȋÇ??ʼҢʶ???NJВ?ʇΊ̢?ɶѵĵط???(2?֩ 75. ??ʇ??һ???ķֆ璢??ϱĿǰբѹ?ijNJЊǷ񻹒????揂ȥ??(3?֩ 76. ͬʱҲӐȋ???ԋ???΄????æ?Ľ?ʼ֕ʇҔ?NJЎ?֐Є??????(3?֩ 77. ?ψ???һ????Ėؽ??ƻ?ҲЭĜΪЭ??Ҫ??׷?Ĉˌṩ?͒???(2?֩ 78. ҅???Ċǣ???ǔڗ܄??귽æҢ??ւ?ģ???ɦ??????ߌ儿?ꊱ??Ң??һւ??Ҳ????ӐʲôА????(3?֩

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21

(责任编辑:admin)
织梦二维码生成器
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%
------分隔线----------------------------
发表评论
请自觉遵守互联网相关的政策法规,严禁发布色情、暴力、反动的言论。
评价:
表情:
用户名: 验证码:点击我更换图片
栏目列表
广告位API接口通信错误,查看德得广告获取帮助
推荐内容
广告位API接口通信错误,查看德得广告获取帮助
广告位API接口通信错误,查看德得广告获取帮助
华中科大同济医院除发热门诊外其他门诊全部暂停
叙利亚总理哈米斯遭总统解职
新京报:时不我待,加快完善市场经济体制
世卫组织:全球累计新冠确诊病例达31174627例
泉州一酒店倒塌 现场已救出40人
俄媒:一名记者在叙利亚采访时遭炮击身受重伤
香港代表团就某法律团体对香港国安法的曲解发表声明
特朗普一个日期说漏嘴,美国人秒懂
《柳叶刀》刊文赞扬中国抗疫努力 鼓励各国学习经验
北京市、天津市均顺延集中供热结束时间
阿联酋航空公司宣布暂停往返北京航线
巴基斯坦卡拉奇集会区发生爆炸 导致至少40人受伤
贵州安顺坠湖公交驾驶员详情公布 驾驶2路公交车23年
湖南、山东对口支援湖北黄冈市
世卫组织:全球累计新冠确诊病例达35659007例
美监管机构修改沃尔克规则 进一步“松绑”华尔街
新基建规模之王:今年4000公里轨交怎么建?
铁警“非接触”取证,男子北京站黑车揽客被拘5日
拉丁裔男子洛杉矶市中心抗议活动中被枪杀 枪手逃离
“玉兔二号”又醒了!刷新纪录
芬兰女总理结束16年爱情长跑 与高中时代恋人完婚
阿联酋受新冠肺炎疫情影响 暂停发放签证
刚果(布)政府决定:全国公共卫生紧急状态延长20天
河南发布汛期地质灾害气象黄色预警
英国超市拒绝销售美国“氯洗鸡”
调查显示:假讯息及政客误导使香港“犯罪年轻化”
蓬佩奥搞“小北约”遏制中国?日印澳却怕引火烧身
30死!东京都一医院的集体感染严重了……
爱沙尼亚新增新冠肺炎确诊病例7例 累计确诊1720例
塞尔维亚新增76例新冠肺炎确诊病例 累计达12251例
四川安岳部分居民抢购生活必需品 官方:理性购买
去年国内游客60亿人次,国内旅游收入57251亿元
马来西亚沙巴再次调整入境政策 中领馆发提醒
疫情加剧,安倍内阁不支持率破六成
利比亚新增新冠肺炎确诊病例2例 累计确诊10例
英国脱欧纪念金币售罄 限量发行1500枚
这次,蒙古国捐赠的3万只羊真的要来了
新型冠状病毒肺炎已致湖北17人死亡
7月CPI今日公布:涨幅或有所扩大 继续处于“2时代”
疫情局部反弹 西班牙超10万居民再度进入管控状态
被爆想把自己头像加到总统山上,特朗普当真了?
60岁宋丹丹生日当天正式退休
男子醉驾撞路灯杆死亡 家属起诉:“没路灯就不会死”
喀麦隆新增111例新冠肺炎确诊病例 累计确诊2800例
黑龙江6位新冠肺炎康复者捐献血浆
华盛顿市市长鲍泽:华盛顿特区从本周五起重新开放
距离武汉100公里 在不正常中寻找正常
美国俄亥俄州州长见特朗普之前确诊新冠肺炎
芬兰新增44例新冠肺炎确诊病例 累计确诊109例
国家药品集采有明星药降价超9成 ,一些药企撤退了