织梦CMS - 轻松建站从此开始!

亚洲城

当前位置: 首页 > 身体护理 >

大河教丹田硬气功速成心法育

时间:2020-11-20 16:01来源:ca88 作者:张亮影 点击:
21年考研真题完美版86-06
广告位API接口通信错误,查看德得广告获取帮助

1986Section I: Structure and Vocabulary In each question, decide which of the four choices given will most suitably complete the sentence if inserted at the place marked. Put your choice in the brackets on the left. (15 points) EXAMPLE: I was caught ________ the rain yesterday. [A] in [B] by [C] with [D] at ANSWER: [A] 1. No doctors could cure the patient ________ his strange disease. [A] with [B] of [C] from [D] off 2. He was his wits?? end ________ what to do. [A] in [B] on [C] at [D] of 3. Prior ________ his departure, he addressed a letter to his daughter. [A] to [B] of [C] in [D] from 4. The driving instructor told me to pull ________ at the post office. [A] up [B] back [C] round [D] along 5. When there??s a doubt, the chairman??s decision is ________. [A] right [B] definite [C] fixed [D] final 6. We can rely on William to carry out this mission, for his judgment is always ________. [A] unquestionable [B] sound [C] subtle [D] healthy 7. The noise of the plane died ________ in the distance. [A] away [B] out [C] down [D] off 8. Hospital doctors don??t go out very often as their work ________ all their time. [A] takes away [B] takes in [C] takes over [D] takes up 9. Attendances at football matches have ________ since the coming of television. [A] dropped in [B] dropped down [C] dropped off [D] dropped out 10. After the death of their parents, the sisters got well ________ and never quarreled. [A] away [B] in [C] along [D] out 11. They always give the vacant seats to ________ comes first. [A] who [B] whom [C] whoever [D] whomever 12. Advertising is distinguished from other forms of communication ________ the advertiser pays for the message to be delivered. [A] in that [B] in which [C] in order that [D] in the way 13. He is ________ of an actor. [A] anybody [B] anyone [C] somebody [D] something 14. The captain apologized ________ to tell us more about the accident. [A] for to be unable [B] that he was unable [C] to be unable [D] for being unable 15. ________ is no reason for discharging her. [A] Because she was a few minutes late [B] Owing to a few minutes being late [C] The fact that she was a few minutes late [D] Being a few minutes late Section II: Close Test For each numbered blank in the following passage, there are four choices labeled [A], [B], [C] and [D]. Choose the best one and put your choice in the brackets below the passage. Read the whole passage before making your choices. (10 points) On Wednesday afternoons Annie took the bus into town to shop in the market. For an hour or __16__ she would walk up and down between the stalls looking at everything, buying here and there, and __17__ a sharp lookout for the bargains that were sometimes to be had. And then, with all the things she needed __18__ she would leave the market for the streets of the town to spend another hour __19__ she liked best: looking in furniture shop windows. One Wednesday she found a new shop full of the most delightful things, with a notice inviting anyone to walk in and look __20__ without feeling they had to buy something. Annie hesitated for a moment before stepping through the doorway where, almost at once, she stopped __21__ before a green armchair. There was a card on the chair which said: ??This fine chair is yours __22__ less than a pound a week,?? and very small at the bottom, ??Cash price eighty-nine pounds fifty.?? A pound a week... __23__, she could almost pay that out of her housekeeping money and never miss it! A voice at her shoulder made her __24__. ??Can I help you, Madam??? She looked round at the assistant who had come softly to her __25__. ??Oh, well, no,?? she said. ??I was just looking.?? ??We??ve chairs of all kinds in the showroom. If you??ll just come up, you will find something to suit you.?? Annie, worried at the thought of being persuaded to buy something she didn??t need, left the shop hurriedly. 16. [A] so [B] more [C] else [D] another 17. [A] taking [B] making [C] fixing [D] keeping 18. [A] buy [B] bought [C] buying [D] to have bought 19. [A] in a way [B] by the way [C] in the way [D] on the way 20. [A] behind [B] round [C] back [D] on 21. [A] doubted [B] wondered [C] puzzled [D] delighted 22. [A] at [B] for [C] with [D] in 23. [A] Why [B] When [C] How [D] What 24. [A] jump [B] leap [C] laugh [D] wonder 25. [A] place [B] back [C] side [D] front Section III: Reading Comprehension Each of the two passages below is followed by five questions. For each question there are four answers. Read the passages carefully and choose the best answer to each of the questions. Put your choice in the brackets on the left. (10 points) Text 1 There are a great many careers in which the increasing emphasis is on specialization. You find these careers in engineering, in production, in statistical work, and in teaching. But there is an increasing demand for people who are able to take in great area at a glance, people who perhaps do not know too much about any one field. There is, in other words, a demand for people who are capable of seeing the forest rather than the trees, of making general judgments. We can call these people ??generalists.?? And these ??generalists?? are particularly needed for positions in administration, where it is their job to see that other people do the work, where they have to plan for other people, to organize other people??s work, to begin it and judge it. The specialist understands one field; his concern is with technique and tools. He is a ??trained?? man; and his educational background is properly technical or professional. The generalist -- and especially the administrator -- deals with people; his concern is with leadership, with planning, and with direction giving. He is an ??educated?? man; and the humanities are his strongest foundation. Very rarely is a specialist capable of being an administrator. And very rarely is a good generalist also a good specialist in particular field. Any organization needs both kinds of people, though different organizations need them in different proportions. It is your task to find out, during your training period, into which of the two kinds of jobs you fit, and to plan your career accordingly. Your first job may turn out to be the right job for you -- but this is pure accident. Certainly you should not change jobs constantly or people will become suspicious of your ability to hold any job. At the same time you must not look upon the first job as the final job; it is primarily a training job, an opportunity to understand yourself and your fitness for being an employee. 26. There is an increasing demand for ________. [A] all round people in their own fields [B] people whose job is to organize other people??s work [C] generalists whose educational background is either technical or professional [D] specialists whose chief concern is to provide administrative guidance to others 27. The specialist is ________. [A] a man whose job is to train other people [B] a man who has been trained in more than one fields [C] a man who can see the forest rather than the trees [D] a man whose concern is mainly with technical or professional matters 28. The administrator is ________. [A] a ??trained?? man who is more a specialist than a generalist [B] a man who sees the trees as well as the forest [C] a man who is very strong in the humanities [D] a man who is an ??educated?? specialist 29. During your training period, it is important ________. [A] to try to be a generalist [B] to choose a profitable job [C] to find an organization which fits you [D] to decide whether you are fit to be a specialist or a generalist 30. A man??s first job ________. [A] is never the right job for him [B] should not be regarded as his final job [C] should not be changed or people will become suspicious of his ability to hold any job [D] is primarily an opportunity to fit himself for his final job Test 2 At the bottom of the world lies a mighty continent still wrapped in the Ice Age and, until recent times, unknown to man. It is a great land mass with mountain ranges whose extent and elevation are still uncertain. Much of the continent is a complete blank on our maps. Man has explored, on foot, less than one per cent of its area. Antarctica differs fundamentally from the Arctic regions. The Arctic is an ocean, covered with drifting packed ice and hemmed in by the land masses of Europe, Asia, and North America. The Antarctic is a continent almost as large as Europe and Australia combined, centered roughly on the South Pole and surrounded by the most unobstructed water areas of the world -- the Atlantic, Pacific, and Indian Oceans. The continental ice sheet is more than two miles high in its centre, thus, the air over the Antarctic is far more refrigerated than it is over the Arctic regions. This cold air current from the land is so forceful that it makes the nearby seas the stormiest in the world and renders unlivable those regions whose counterparts at the opposite end of the globe are inhabited. Thus, more than a million persons live within 2,000 miles of the North Pole in an area that includes most of Alaska, Siberia, and Scandinavia -- a region rich in forest and mining industries. Apart from a handful of weather stations, within the same distance of the South Pole there is not a single tree, industry, or settlement. 31. The best title for this selection would be ________. [A] Iceland [B] Land of Opportunity [C] The Unknown Continent [D] Utopia at Last 32. At the time this article was written, our knowledge of Antarctica was ________. [A] very limited [B] vast [C] fairly rich [D] nonexistent 33. Antarctica is bordered by the ________. [A] Pacific Ocean [B] Indian Ocean [C] Atlantic Ocean [D] All three 34. The Antarctic is made uninhabitable primarily by ________. [A] cold air [B] calm seas [C] ice [D] lack of knowledge about the continent 35. According to this article ________. [A] 2,000 people live on the Antarctic Continent [B] a million people live within 2,000 miles of the South Pole [C] weather conditions within a 2,000 mile radius of the South Pole make settlements impractical [D] only a handful of natives inhabit Antarctica Section IV: Structure and Vocabulary Fill in the blanks with the words which best complete the sentences. Put your choices in the brackets on the left. (10 points) EXAMPLE: It was the largest experiment we have ever had; it ________ six houses. [A] ended [B] finished [C] was [D] lasted ANSWER: [D] 36. Music often ________ us of events in the past. [A] remembers [B] memorizes [C] reminds [D] reflects 37. If I take this medicine twice a day it should ________ my cold. [A] heat [B] cure [C] treat [D] recover 38. I could just see a car in the distance, but I couldn??t ________ what colour it was. [A] make out [B] look to [C] look out [D] take in 39. I could tell he was surprised from the ________ on his face. [A] appearance [B] shock [C] look [D] sight 40. The toy boat turned over and sank to the ________ of the pool. [A] base [B] depth [C] ground [D] bottom 41. Mary never tells anyone what she does for a ________. [A] job [B] work [C] profession [D] living 42. That boy is such a good violinist he will probably make quite a ________ for himself. [A] star [B] credit [C] name [D] character 43. Old photographs give one a brief ________ of the past. [A] glance [B] glimpse [C] sight [D] look 44. The novelist is a highly ________ person. [A] imaginable [B] imaginative [C] imaginary [D] imagined 45. Although the pay is not good, people usually find social work ________ in other ways. [A] payable [B] respectful [C] grateful [D] rewarding Section V: Error-detection and Correction Each question consists of a sentence with four underlined parts (words or phrases). These parts are labeled [A], [B], [C], and [D]. Choose the part of the sentence that is incorrect and put your choice in the brackets on the left. Then, without altering the meaning of the sentence, write down the correct word or phrase on the line following the brackets. (10 points) EXAMPLE: You??ve to hurry up if you want to buy something because [A] there??s [B] hardly something [C] left. [D] ANSWER: [C] anything 46. The professor told the economics [A] student that he didn??t approve [B] in [C] his taking the advanced course before [D] he made a passing mark in Economics 1. 47. Although a great number of houses in that area are still [A] in need of repair, [B] there have been [C] improvement in the facilities. [D] 48. Mr. Gilmore is one of those men who appears [A] to be friendly [B] however, it is very hard to deal [C] with him. [D] 49. To understand the situation completely [A] requires [B] more thought than has given [C] thus far. [D] 50. [A] great many [A] educators firmly [B] believe that English is one of the poorest [C] taught subjects in high schools today. [D] 51. Of all his outdoor [A] activities. Paul likes fishing best of all, [B] but he doesn??t enjoy cleaning [C] fishing rods afterwards. [D] 52. I should [A] not have recognized the [B] man even [C] you had told [D] me his name. 53. In an hour??s [A] time I had done the work with [B] my satisfaction; I got my hat in [C] hall and slipped out unnoticed. [D] 54. The new hotel has erected [A] a beautiful building with [B] recreation areas and conference facilities on the top floor in which [C] the finest view of the city can be obtained. [D] 55. While in [A] Europe, the tourists enjoyed to [B] their heart??s [C] content the weather, the food and going to the theatre. [D] Section VI: Verb Forms Fill in the blanks with the appropriate forms of verbs given in brackets. (10 points) EXAMPLE: It is highly desirable that a new president ________ (appointed) for this college. ANSWER: (should) be appointed 56. The enemy retreated to the woods after they (defeat). 57. I (speak) to him for some time before I realized who he was. 58. One should never lose one??s heart when (confront) with temporary difficulties. 59. The house suddenly collapsed while it (pull) down. 60. On (give) an assignment to make a business tour abroad, he gladly accepted it. 61. (Get) everything ready, they got down to map out a plan for the construction of a new express way. 62. After Peter grew a beard, even his close friends (not recognize) him at first sight. 63. Darkness (set) in, the young people lingered on merrymaking. 64. The students were to (assemble) at the auditorium before 1:30 p.m., but the lecture was canceled at the last minute. 65. Emphasis is laid on the necessity that all the objectives to be attained (take) into account before starting a new project. Section VII: Chinese-English Translation Translate the following sentences into English. (15 points) 66. ȥĪ?ĺÊճɊǓɓڅ????܀�?Ľ???Ć???. ˻Ԛ?ƑЉψ??õijɾ͒??Ȕ?ƚ?Ĵ󡣍 68. ΒÇϖԚ?ؐ뗶?Ċǰч鿶׷һ??אϸ?ĵ?? 69. ?܄ы?Ą???????ɐС? 70. ײͭȧ?????Ί̢ҲЭґ?õ??⾶?? Section VIII: English-Chinese Translation Translate the following passage into Chinese. Only the underlined sentences are to be translated. (20 points) It would be interesting to discover how many young people go to university without any clear idea of what they are going to do afterwards. (71) If one considers the enormous variety of courses offered, it is not hard to see how difficult it is for a student to select the course most suited to his interests and abilities. (72) If a student goes to university to acquire a broader perspective of life, to enlarge his ideas and to learn to think for himself, he will undoubtedly benefit. (73) Schools often have too restricting an atmosphere, with its time tables and disciplines, to allow him much time for independent assessment of the work he is asked to do. (74) Most students would, I believe, profit by a year of such exploration of different academic studies, especially those ??all rounders?? with no particular interest. They should have longer time to decide in what subject they want to take their degrees, so that in later life, they do not look back and say, ??I should like to have been an archaeologist. If I hadn??t taken a degree in Modern Languages, I shouldn??t have ended up as an interpreter, but it??s too late now. I couldn??t go back and begin all over again.?? (75) There is, of course, another side to the question of how to make the best use of one??s time at university. (76) This is the case of the student who excels in a particular branch of learning. (77) He is immediately accepted by the University of his choice, and spends his three or four years becoming a specialist, emerging with a first-class Honour Degree and very little knowledge of what the rest of the world is all about. (78) It therefore becomes more and more important that, if students are not to waste their opportunities, there will have to be much more detailed information about courses and more advice. Only in this way can we be sure that we are not to have, on the one hand, a band of specialists ignorant of anything outside of their own subject, and on the other hand, an ever increasing number of graduates qualified in subjects for which there is little or no demand in the working world. 1986Ī?ο??𰸍 Section I: Structure and Vocabulary (15 points) 1. [B] 2. [C] 3. [A] 4. [A] 5. [D] 6. [B] 7. [A] 8. [D] 9. [C] 10. [C] 11. [C] 12. [A] 13. [D] 14. [D] 15. [C] Section II: Error-detection and Correction (10 points) 16. [A] 17. [D] 18. [B] 19. [C] 20. [B] 21. [D] 22. [B] 23. [A] 24. [A] 25. [C] Section III: Reading Comprehension (10 points) 26. [B] 27. [D] 28. [C] 29. [D] 30. [B] 31. [C] 32. [A] 33. [D] 34. [A] 35. [C] Section IV: Structure and Vocabulary (10 points) 36. [C] 37. [B] 38. [A] 39. [C] 40. [D] 41. [D] 42. [C] 43. [B] 44. [B] 45. [D] Section V: Error-detection and Correction (10 points) 46. [C] approve of 47. [C] has been 48. [A] appear 49. [C] has been given 50. [C] most poorly 51. [B] (the) best, (the) most 52. [C] even if, even though 53. [B] to 54. [C] where, from which, on which 55. [D] the theatre Section VI: Verb Forms (10 points) 56. were defeated/had been defeated 57. had been speaking 58. confronted 59. was being pulled 60. being given 61. Having got 62. could/did not recognize, were not able to recognize 63. setting 64. have assembled/assemble 65. (should) be taken Section VII: Chinese-English Translation (15 points) 66. The good crop last year was due to the improvement of farm management and favorable weather condition. 67. The success he has achieved in scientific research is greater than expected. 68. What we must do now is to make a careful investigation of the situation. 69. It??s hard to say which plan is more practicable. 70. If he had come yesterday evening, the question might have been solved. Section VIII: English-Chinese Translation (20 points) 71. ȧ??ϫćЩΪѧɺɨփ?ăŀ෱?ൄ?γ̣?ΒÇ?Ͳ?đ??ϖ???Ԓ??????ҪѡһÅ???Đˈ??̈́܁??Ŀγ̊Ƕ??đ?? 72. ȧ??ѧɺ??ʇΪ?ϫ?񵃒????????Ĉϊ???Ϊ???󋼏뾳?纍ѧ?ᶀ?˼????ćô??ޒɎʣ????ԋ??ô??ġ? 73. ѧУӉӚʜ?γ̱�?͂ɵĔ?ʸ??Ƹ?Ս?ȋ?е????ѧɺûӐ?䷖ʱ?䶔?涨Ҫ˻׶?Ċ‡铐????ļ? 74. ΒȏΪ?󶠊??ӈƤʇćЩûӐƫ֘ijһÅ?γ̵ġ?ȫæ??չ?đ?ɺ????????󓒵Ċ??䶔???ͬѧ?Ƶėꑐ?????ᴓ֐?񒦡? 75. ??Ȼ???ؓڒ???纎׮?䷖?؀??󑧵Ċ??䣬??Ӑ?͢һ??档 76. ijһѧ?Ɩг?Ν͵đ?ɺ?͊?▖ǩ?? 77. ˻һ?ϒ?­ɏ?ͱ?һ˹˻ה??ѡ֐?Ĵ󑧋???ԙ??Ƚ??˄Īʱ?䣬ҔӅҬ?ijɼ?ȡ?Èٓ??Ɏ?һûר?ң????ԍ⽧?Ē?ǐȴ????ދ? 78. Ҳ?ˣ?ȧ??ɺ?úÀ?Çɏ?󑧵Ļ??͓??Î?˻Ç̡???󁿹ؓڿγ̷?æ????Đŏ??͸???㡣բ??⏔?Ô??Խ֘Ҫ???

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21

(责任编辑:admin)
织梦二维码生成器
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%
------分隔线----------------------------
发表评论
请自觉遵守互联网相关的政策法规,严禁发布色情、暴力、反动的言论。
评价:
表情:
用户名: 验证码:点击我更换图片
栏目列表
广告位API接口通信错误,查看德得广告获取帮助
推荐内容
广告位API接口通信错误,查看德得广告获取帮助
广告位API接口通信错误,查看德得广告获取帮助
澳政府宣布追加投入研发三种新冠疫苗
头一次!解放军在台湾海峡演练“瓮中捉鳖”
日本内阁成员资产状况公布,人均资产超1亿日元
跃升23位!澳门跻身全球国际会议城市50强
匈牙利国家男足主教练新冠病毒检测为阳性
摩尔多瓦新增70例新冠肺炎确诊病例 累计确诊423例
乐视网退市!半个娱乐圈和28万股民因贾跃亭梦想窒息
云南马关警方破获一起毒品案 缴毒23.7公斤
2月湖北汽车产量累计15.46万辆,优先复工复产
朱子君已任厦门市委常委,原任中建环能董事长
保加利亚新增112例新冠肺炎确诊病例 累计确诊3453例
王静成代表:完善撤销监护权立法 建立虐童罪犯黑名单
推迟大选?这可能是特朗普最不自信的一次喊话了
四川宜宾市珙县发生3.0级地震 震源深度8千米
说这狠话的人将成美国新防长?
三所军医大学450人医疗队支援湖北
今天各地支援湖北医疗队2600多人离鄂
加纳新增168例新冠肺炎确诊病例 累计确诊41572例
斯洛文尼亚新增10例新冠肺炎确诊病例 累计1418例
北京暂不开放影剧院游泳场馆等六行业
全美最大的出口商波音会破产吗?
巴西大火燃烧10天仍未熄灭 过火面积达4万公顷
塞尔维亚总统武契奇会见杨洁篪
今天又有两趟务工定制专列抵达杭州!总计已有3列
英国累计死亡病例近万例 卫生大臣称疫情仍未达顶峰
江西九江市江洲镇:已有两千余名青壮年回乡抗洪
英国威尔士将葡萄牙希腊列入强制隔离国家名单
2020年度澳门科学技术奖公布初审结果 16个项目获奖
俄国防部:俄战机分别在黑海和巴伦支海拦截北约军机
保加利亚新增新冠肺炎确诊病例17例 累计1188例
芬兰11日新增21例新冠肺炎确诊病例 累计61例
徐翔离婚案再度延期 妻子应莹:法院没有告知原因
伊朗首艘重型潜艇将于今年开始制造
中巴经济走廊拉沙卡伊特别经济区将启动实质性建设
星巴克就门店拒收硬币道歉 没想到网友更生气了
丹麦新增153例新冠肺炎确诊病例 累计确诊8851例
班农涉嫌诈骗被捕,特朗普赶忙撇清关系
北京104座地铁站年底率先配齐AED
新华微评:依法严惩侵害未成年人犯罪
湖北仙桃口罩厂商的困境:招不到工人没法开工
特朗普:美国将认定极左翼激进势力ANTIFA为恐怖组织
快讯!英国首相约翰逊祝贺拜登与哈里斯
法国研究证明托珠单抗临床治疗新冠有一定效果
北京西站启动武汉到京旅客体温检测
瑞典新增1481例确诊病例 全国累计56043例
法国总统马克龙:土耳其“帝国倾向”有损地区稳定
西班牙采取了一项很激进的措施!
国庆假期内地赴港访客人数暴跌99%
那些有关新冠肺炎的最新科学发现
一山之隔 急若武汉